Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla büyük bir coşku ile kutlandı.

Nis

2024 - 2025 eğitim öğretim yılından itibaren okul formamız değişiyor.

Öğrenciler İçin Başvuru Süreci ve Sınav Detayları

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet TÜRKMEN okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Bu yıl İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümünde başta Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy olmak üzere istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna mücadele eden bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

ALİCAN ERGİŞİ JUDO İL BİRİNCİSİ

Ock

OKULUMUZDA KARNE HEYACANI COŞKUYLA KUTLANDI.

Ock

Öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara vermesini amaçlayan; bakanlığımız tarafınfan planlanan dönem sonu faaliyet haftası uygulamaları okulumuzun son haftasında tüm sınıflarımızda uygulanmıştır.

Ara

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SARAYDÜZÜ KIŞLA BİNASINDA BULUNAN ÇOCUK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİ.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİLERİMİZİNDE KATILIMI İLE BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

Mrt

İlimizde ortaokullar kategorisinde düzenlenen  "ORMAN" konulu şiir yarışmasında 7A sınıfından öğrencimiz Ferhan AKAY il birincisi olmuştur.Düzenlenen tören ile öğrencimiz ödülünü almıştır.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Bu kutlu günü okulumuzun öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan programla kutladık.

Kas

Okulumuzda Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.