AMASYA / MERKEZ - Cumhuriyet Ortaokulu

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Mrt

Okulumuzda Kabulünün 101.yıl dönümünde İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı duzenlendi.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası Etkinlikleri kapsamında Okulumuzda " Tübitak Bilim Söyleşisi " düzenlenmiştir.

Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.D.Duygu KILIÇ'ın katılımıyla 7.Sınıf öğrencilerimize BİYOÇEŞİTLİLİK konulu söyleşi yapılmıştır.

Mrt

Türkiye Genelinde Tüm Okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Deprem tatbikatı okulumuzda da başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik Emniyet Müdürlüğü tarafından Siber Suçlarla ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Kas

The trail of architechture of the region We Live in...

Erasmus Days

Proje Tanıtım Toplantısı.

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem sonu karne töreni düzenlendi.

Kas

Devletimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk'ü vefatının 83.yıldönümünde şükran ve minnetle andık.