OKULUMUZDA VELİ TOPLANTISI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Cumhuriyet Ortaokulu

Sayın Veli;

2023–2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.yazılı sınavlar öncesi siz kıymetli velilerimiz ile öğrencilerimizin akademik ve davranış durumlarını değerlendirebilmek adına aşağıda belirtilmiş gündem maddelerini görüşmek üzere 06/12/2023 Çarşamba günü saat 15:30’da okulumuzda tüm öğrencilerimizin velileri ile toplantı yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantıya katılmaları önemle rica olunur.

04/12/2023

Ender AYRIK

GÜNDEM MADDELERİ:

1-) Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı,

2-) Okul Müdürü Ender AYRIK ‘ın açılış konuşması.

3-) Öğrencilerimizin akademik gelişimleri için okulumuzda yapılan çalışmaların değerlendirme raporlarının paylaşılması.

4-) Okul Rehber öğretmenimizin değerlendirmeleri.

5-) Sınıflara dağılarak şube rehber öğretmenleri ve diğer ders öğretmenlerinin Şube bazında sınıfları gezerek görüşmelerin yapılması.

6-) Dilek ve Temenniler, Kapanış

Yayın: 05.12.2023 - Güncelleme: 05.12.2023 12:51 - Görüntülenme: 83